Invitatii pentru nunta ieftine

Invitatii pentru nunta ieftine
Invitatii pentru nunta ieftine sau la pret redus?

Va salut dragilor, bine ati venit! Am ales ca pentru acest inceput de mai 2020 sa vorbim putin despre invitatiile de nunta ieftine sau chiar la preturi mega reduse (pentru ca noi ne-am lovit de aceasta intrebare de multe ori „Buna ziua, faceti cumva si invitatii de nunta ieftine intre 1 si 2 Ron?”), situatii in care puteti sa le cumparati chiar si cu 1 leu per bucata. Da, sunt acele invitatii gata facute si importate in tara noastra de catre diversi furnizori care se ocupa cu acest lucru, isi pun adaos si nu le ramane decat sa tipareasca numele voastre (si celelalte date din invitatie) si sa vi le livreze. Ori, sa le si asambleze daca doriti acest lucru – contra unui cost de 0.5 sau 1 Ron, asta daca vrei sa le primiti gata de impartit si sa nu va bateti capul cu asamblarea unor invitatii de nunta. Deci da, in ziua de astazi la cati furnizori suntem in acest sector, sigur veti gasi invitatii pentru nunta ieftine sau la pret redus care sa se incadreze in bugetul vostru.

Gasesti la noi invitatii ieftine?

La acest moment, invitatii in format fizic mai ieftine de 2.7 Ron (am pus 10% discount deja conform campaniei active) nu avem cum sa facem din motive bine intemeiate, nu ca sa ne imbogatim: materiale scumpe la furnizori, consumabile si intretinere aparate, mana de lucru si nu in ultimul rand, avem salarii de platit si taxe la stat. Fie ca vorbim despre invitatii de nunta, invitatii de botez sau invitatii pentru nunta de argint ori alte evenimente speciale vrem sa fim alaturi de voi si incercam mereu sa oferim servicii si produse de calitate de care sa nu va para rau. Ne adaptam cerintelor clientilor nostri, oferim reduceri prin diversele campanii derulate online si oferim gratis demo online (invitatia de nunta online) iar grafica lucrata de graficianul nostru (si personalizata conform cerintelor voastre) nu se plateste!

Invitatii de nunta online, ca alternativa

Sigur ca da, facem si asa ceva! Putem modifica pe modelele noastre deja prezente unde inlocuim cu datele evenimentului vostru sau pe comanda putem face grafica noua la invitatii de nunta online. Am intalnit miri care au optat pentru aceasta varianta si nu le-a parut rau, mai ales ca erau plecati in strainatate si nu puteau sa inmaneze personal invitatiile celor dragi. La cat de mult evolueaza si tehnologia in ziua de astazi, nu excludem ca in viitor sa fie prezenta doar aceasta varianta ce va inlocui cu succes invitatiile in format fizic.

Invitatii de nunta lucrate manual (handmade)

Da, acesta este obiectul nostru principal de activitate si ne place la nebunie sa facem grafica la invitatii de nunta, sa le tiparim, sa le taiem, sa le bibilim, sa le asamblam, sa le verificam individual, sa punem suflet in fiecare invitatie realizata pentru ca da, punem foarte mare accent pe calitate si iubim sa livram bucurii.

Ne adaptam bugetului vostru

Pentru a simplifica procesul, ne spuneti suma ce doriti sa o alocati pentru o invitatie si noi va prezentam oferta. Pretul difera foarte mult in functie de accesoriile ce le alegeti, acestea fiind factorul principal ce influenteaza tariful per invitatie: sigiliu de ceara, fundita de satin, snur, tag, tipul de carton pe care le tiparim (mat, lucios, sidefat, cu striatii, cappuccino, carton manual sau reciclat, carton translucid, etc.), interior de plic (liner), scris cu auriu – argintiu – rose gold (folio), tipar fata sau fata-verso, plic manual sau plic normal colorat, si asa mai departe. Pentru cereri de pret, va rugam sa ne contactati.

Follow Us on Socials

Va invitam sa ne urmariti si pagina de Facebook: Adebo Design cat si pagina de instagram: Adebo Design – unde postam zilnic noutati.

O zi minunata va dorim in continuare si o primavara cat mai linistita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − 3 =

Site-ul nostru foloseste cookies pentru o experienta de navigare cat mai placuta.