Invitatii nunta pe Vellum

Invitatii nunta pe Vellum
Imi doresc invitatii de nunta pe carton Vellum

Foarte faina alegerea, bravo! Noi te sustinem, si noua ne plac foarte mult si vrem sa te anuntam ca tocmai ce am adaugat in portofoliu cateva modele de invitatii nunta minimaliste printate pe carton vellum, carton translucid (asa il mai stie lumea ca denumire) de 300 grame grosime. Grafica la invitatii poate fi modificata si pe comanda putem face noi modele, minimaliste sau colorate, cu flori sau chiar invitatii nunta greenery pe carton vellum, ar fi o alegere interesanta. Si ca tot a venit vorba de greenery si vellum, urmeaza sa facem un model si sa il adaugam in shop. Sigur o sa va placa efectul si modul in care se combina fie cu plic colorat normal de 100 grame, fie cu plic realizat manual de 160 grame si inchidere cu sigiliu de ceara.

Modele invitatii nunta pe Vellum

La acest moment (in care am facut postarea pe blog) avem prezente in magazinul online patru modele de invitatii printate pe carton vellum, las link mai jos catre fiecare:
Invitatie nunta carton vellum
Invitatie nunta Vellum Blue
Invitatie nunta carton translucid
Invitatie nunta Vellum Rose

Mai avem si cateva modele de invitatii nunta printate pe hartie translucida, invitatii de nunta pe foaie de calc:
Invitatie nunta Roxa
Invitatie nunta Lavender
Invitatie nunta Lexan
Invitatie nunta de toamna
Invitatie nunta Rina
Invitatie nunta Lena – watercolor si calc

Grafica poate fi personalizata?

Sigur, si nu exista tarif pentru acest lucru. Putem realiza noi modele de invitatii personalizate conform cerintelor voastre, gratis. De asemenea, la cerere, va putem oferi (tot gratis) si varianta online / varianta digitala a invitatiei de nunta pe care o puteti trimite celor apropiati sau prietenilor prin diverse retele de socializare sau e-mail.

Ne adaptam bugetului vostru

Ne spuneti suma ce o aveti alocata pentru o invitatie de nunta si va facem cateva recomandari. Dupa ce avem acceptul vostru, trecem la grafica invitatiei. Stim, invitatiile personalizate ce le realizam noi nu sunt foarte ieftine dar suntem de parere ca sunt la un pret accesibil, mai ales ca la momentul de fata oferim si 10% discount la comanda a peste 50 bucati invitatii de nunta sau invitatii de botez si la fel, 10% discount la setul de papetarie format din: meniuri, plicuri bani, numere de masa.

Definitie carton Vellum sau translucid

Cel folosit de noi este un carton de calitate foarte buna, avem gramaj de 90 grame si 300 grame, carton / hartie de culoare alba si o usoara transparenta, preparat dintr-o pasta fina, este un carton cu rezistenta si durabilitate mare, folosit la lucrari speciale, pentru oameni speciali ce isi doresc evenimente speciale, de neuitat. Multa lume il mai numeste si carton translucid, sau hartie translucida si este total corect din puctul nostru de vedere. Avem si modele de invitatii de nunta realizate pe hartie translucida de 100 grame, las mai jos o poza orientativa. Cu acest carton mai putem face si invelitoare invitatiei, sa tina loc de plic si inchiderea se realizeaza cu un sigiliu de ceara insotit de un snur.
Invitatie nunta Lexan 3

Follow Us on Socials

Va invitam sa ne urmariti si pagina de Facebook: Adebo Design cat si pagina de instagram: Adebo Design – unde postam zilnic noutati.

O zi minunata va dorim in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 16 =

Site-ul nostru foloseste cookies pentru o experienta de navigare cat mai placuta.