1. Detalii despre produse si pret
Firma noastra comercializeaza doar produse noi. Punem foarte mare accent pe calitatea produsului finit livrat catre clientul nostru si va invitam sa deveniti client / colaborator Adebo Design si nu in ultimul rand, prietenul nostru. Absolut toate produsele ce le adaugam pe site in magazinul online vin insotite de imagini reale si caracteristici esentiale astfel incat dumneavoastra sa va puteti face o imagine per ansamblu a produsului ce doriti sa-l comandati.

Nota: Culorile produselor reale pot diferi usor in functie de calibrarea ecranului dvs. (a culorilor) cat si a browser-ului folosit.
Invitatiile si propsurile comercializate de noi vin asamblate, astfel ca nu mai trebuie sa depuneti nici un efort in a le aduce in forma finala. Castigati timp si bani, colaborand cu Adebo Design.

Preturile includ TVA.
Preturile nu includ taxa de transport.
In cazul in care nu putem onora comanda, ne obligam sa informam cumparatorul in cel mai scurt timp posibil de la primirea comenzii in sistem.

2. Metode de efectuare a comenzilor
Pe site-ul Adebo.ro puteti comanda produsul dorit prin metoda online:
– Adaugare in cos, selectare cantitate dorita, precizare informatii suplimentare, completare Date Livrare complete (Localitate, Judet, Nume si Prenume, Telefon, Strada, Nr., Bl., Et., etc.), completare Date Facturare (Nume si Prenume, Adresa completa, Nr. Telefon; Pentru Persoanele Juridice / Firme solicitam Codul Unic de Inregistrare, Nume Delegat, Serie si Nr. Buletin, Nr. Telefon).

Pe site-ul Adebo.ro puteti comanda produsul dorit prin telefon: 0764 059 288 sau 0752 660 587
Pe site-ul Adebo.ro puteti comanda produsul dorit prin e-mail: adebodesign@gmail.com

Nota: Solicitam sa furnizati cu atentie datele de livrare complete, cat si cele de facturare!

3. Pasi respectati in procesarea comenzii
Dupa comanda plasata prin una din metodele enumerate la punctul trei, in termen de maxim 12h graficianul nostru va lua legatura cu dumneavoastra si va fi nevoit sa va prezinte macheta finala ce urmeaza a fi data in tipar. Daca sunt necesare modificari, nu ezitati sa le solicitati. Verificati cu atentie textul, asezarea in pagina si corectati eventuale greseli de ortografie, de scriere. Daca aveti preferinte la culori, dimensiune font sau tipul de font folosit, precizati acest lucru si vom face tot posibilul ca lucrarea finala sa fie conform asteptarilor dumneavoastra.
Dupa confirmarea „bunului de tipar” din partea dvs. comanda este data in lucru si astfel va asumati intreaga raspundere – responsabilitatea privind corectitudinea textului va apartine! Nu ne asumam responsabilitatea pentru greseli de scriere / tiparire constatate ulterior. Absolut nici o comanda nu este data in tipar fara acordul clientului, fara a primi acel „bun de tipar”.

4. Greseli de tiparire
Daca ati constatat greseli de tiparire si vina ne apartine, ne asumam raspunderea astfel incat vom reface comanda dvs. in maxim 24h. Comanda se reface gratuit, sau va putem returna in intregime contravaloarea comenzii in maxim 48h de la sesizarea primita pe e-mail la adresa salut@adebo.ro. Produsul primit trebuie returnat si sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
In cazul in care vina apartine cumparatorului (nu a verificat modelul inainte de tipar sau a completat gresit datele respective) acesta va suporta costul pentru refacerea comenzii cat si taxele de transport aferente. Conform cu legile in vigoare, operatorul nu poate fi responsabil de executarea defectuoasa a comenzilor care s-ar datora clientului (lipsa informatiilor sau prezentarea incompleta a lor).

5. Termenul de realizare a comenzilor
Termenul de realizare a comenzilor este cuprins intre 1 si 5 zile lucratoare. Putem realiza si comenzi in regim de urgenta insa pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati inainte de a plasa o comanda finala. In perioade de varf, din cauza volumului de comenzi ridicat, posibil sa nu putem plasa la urgenta comenzi.