Propsuri Craciun, Propsuri Personalizate

propsuri-craciun-v1

Hei, salutare dragi vizitatori! Cautati un site, un magazin online de unde sa cumparat Propsuri pentru Craciun, Propsuri Party Craciun, Propsuri petreceri sau Propsuri personalizate cu mesaje de Craciun? Bine ati venit pe www.adebo.ro – locul in care au luat sfarsit cautarile. Ne adaptam in totalitate cerintelor clientilor nostri si realizam pe baza de comanda pachete personalizate de propsuri pentru photobooth, majorate, petreceri corporate, zile de nastere, propsuri nunta, propsuri botez sau alte evenimente.

Este adevarat ca a trecut ceva timp de cand nu am mai postat pe blog-ul Adebo Design insa asta nu inseamna ca ne-am culcat pe o ureche 🙂 Am onorat comenzile primite de la clienti si am facut tot posibilul ca produsul final sa fie excelent, chiar atractiv. Astazi insa, pentru ca ne apropiem cu pasi mareti de luna lui Decembrie dar si de Sarbatorile de Iarna, am decis sa adaugam in magazin doua pachete noi cu propsuri pentru Craciun. Acestea pot fi personalizate la cerere cu alte mesaje, sau propsuri. Pretul pentru un pachet este de 90 Lei si contine 30 de propsuri care vin gata asamblate, astfel incat nu trebuie sa depuneti vreun efort in a le lipi. Le primiti gata de folosinta pentru ca ne place sa facem lucrurile cat mai simple si usoare de inteles.

Va asteptam cu drag si pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/adebodesign unde putem interactiona mai rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + nineteen =