Invitatii nunta Brasov

invitatii nunta Brasov

Invitatii nunta Brasov – pret excelent, livrare rapida!

Iata-ne ajunsi la jumatatea lunii iunie a anului 2016 si cu pasi repezi ne apropiem de perioada in care weekend-urile vor fi super aglomerate cu nunti, insa nu ne sperie acest lucru si ne-am gandit sa venim in ajutorul viitorilor miri care inca nu si-au comandat invitatiile de nunta, fie din lipsa de timp ori inspiratie si teama de a alege dintr-o gama variata de invitatii de nunta ce se gasesc pe toate site-urile. Bineinteles, toate se repeta si au acelasi design – nu v-au placut, si vreti altceva?! …deoarece evenimentul ce urmeaza in viata voastra este unic iar invitatia de nunta ce urmeaza sa o comandati trebuie sa va reprezinte si sa fie adaptata in totalitate cerintelor voastre.

Bine ati venit pe www.Adebo.ro in acest caz! Noi suntem ultimii la care trebuie sa apelati cand vine vorba despre invitatii de nunta personalizate, invitatii de nunta handmade, invitatii de nunta realizate cu gust si adaptate in totalitate cerintelor dumneavoastra! Putem realiza invitatii de nunta ieftine si cu design placut dar si invitatii de nunta deosebite, pline de povesti, rafinate si cu stil pentru mirii care si-au alocat un buget anume pentru asa ceva. Noi dorim sa colaboram cu toti, nu conteaza bugetul alocat si vrem sa venim in ajutorul vostru de aceasta data! Contactati-ne si promitem sa nu va dezamagim!

Absolut toate invitatiile de nunta ce le comercializam sunt productie proprie si nu colaboram / nu le comandam de la alti furnizori – fapt ce conduce la livrarea si realizarea lor intr-un timp destul de mic fata de alte magazine online de invitatii de nunta. Pentru mai multe informatii insa, va stam la dispozitie in orice moment.

Stiati ca:
In Brasov, in afara sezonului de cununii, intr-o saptamana sunt oficiate aproximativ 30 de cununii? In luna august 2015, in interval de 1 saptamana au fost inregistrate 114 casatorii la Starea Civila! In anul 1996 s-a inregistrat recordul absolut de casatorii oficiate intr-o singura zi – 83. In anul 2011, intr-o zi de sambata, s-au oficiat 78 de cununii.

Nu ezitati sa ne contactati:
pe E-mail: adebodesign@gmail.com
pe Facebook: www.Facebook.com/AdeboDesign
Telefon / Whatsapp: 0752 660 587 (Adelina)
Telefon / Whatsapp: 0764 059 288 (Bogdan)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + three =

Site-ul nostru foloseste cookies pentru o experienta de navigare cat mai placuta.