Invitatii de nunta pe placul mirilor

Invitatii de nunta pe placul mirilor

Salutare, salutare! Ce mai faceti? Sunteti in toi cu pregatirile de nunta probabil si cautati cu ardoare niste modele cu invitatii de nunta care sa va satisfaca gusturile, sa fie asa cum v-ati dorit din prima clipa, sa fie clasice sau poate moderne, invitatii de nunta haioase sau poate unele cu aspect vintage? Tiparul trebuie sa fie impecabil, tipul de carton adaptat cerintelor voastre, ale viitorilor miri ce urmeaza sa-si jure credinta si iubire vesnica, iar rezultatul final neaparat trebuie sa surprinda pe toata lumea.

Tocmai din aceste motive (si altele pe care am omis sa le enumeram, cu siguranta) a luat nastere Adebo Design in Brasov, din dorinta arzatoare a doua personaje sotie si sot (Adelina si Bogdan) ce-si joaca rolul vietii si nu vor decat sa accepte noi provocari din partea voastra, sa va surprinda si nu in ultimul rand, sa multumeasca chiar si cele mai pretentioase cereri cand vine vorba despre invitatii de nunta, invitatii de botez, panou foto nunta Brasov sau Covasna, photo corner Brasov / Covasna, propsuri / masti / figurine pentru nunta sau botez, decoratiuni nunta sau pentru botez, grafica publicitara si realizare site-uri web.

Suntem inarmati cu rabdare, idei o multime si nu in ultimul rand cu pasiune pentru ceea ce facem. Pentru ca un eveniment sa fie cu totul special, are nevoie de oameni speciali care sa depuna un efort suplimentar in spatele cortinei iar de aceasta data, dorim sa va ajutam! Oferim consultanta gratuita, venim in sprijinul vostru cu sugestii, si suntem intotdeauna dispusi sa ne intalnim cu voi pentru a face cea mai buna alegere in privinta materialelor ce urmeaza a fi folosite si a design-ului.

In cazul in care va place vreun model de invitatie de pe site-ul nostru si doriti sa fie adaptat in stilul vostru, contactati-ne si vom face tot posibilul ca rezultatul final sa fie exact asa cum v-ati dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 4 =

Site-ul nostru foloseste cookies pentru o experienta de navigare cat mai placuta.