Photo Corner Evenimente, Photo Corner Nunta, Photo Corner Botez, Panou Foto,
Propsuri Photobooth, Colt foto evenimente, Panou foto banner

Putem afirma faptul ca aceste elemente decorative sunt un „must have” in ziua de astazi, la orice tip de eveniment fie el nunta, botez, majorat sau chiar corporate party. Cu ajutorul unui photocorner se poate destinge atmosfera si totodata fundalul banal al pozelor este total inlocuit. Alege sa-ti surprinzi invitatii intr-un mod placut!

Photo Corner Damask

panou-foto-1

Inchiriaza-l acum pentru 450 Ron!

BONUS 1 PACHET DE PROPSURI

Noi am numit „Damask” acest tip de panou foto vintage, datorita aspectului shabby chic capatat in urma constructiei si a articolelor cu care vine insotit, si anume: doua scaune, felinare, masuta si propsuri cadou! Este ideal pentru amenajarea unui photo corner, colt foto, photo wall la nunta, botez ori alt eveniment unde amintirile trebuie sa fie surprinse intr-o atmosfera aparte. Atmosfera din cadrul evenimentelor trebuie destinsa, iar noi te putem ajuta.
Fa-le invitatilor tai o surpriza placuta, alege acest photo corner Damask!

Dimensiune: 2 x 2 metri

Bonus: 1 pachet cu 20 propsuri party

Livram oriunde in Romania: 1,5 lei/km.

Transport gratuit in Covasna si Brasov.

Contactati-ne pentru detalii!

Photo Corner Banner

panou-foto-2

Inchiriaza-l acum pentru 550 Ron!

BONUS 1 PACHET DE PROPSURI

Photo Corner cu banner, panou foto banner este ideal pentru petrecerile tematice (nunta, botez, evenimente corporate sau petreceri private), deoarece imaginea de fundal se personalizeaza conform cerintelor clientului nostru. Veti obtine astfel o atmosfera deosebita in care invitatii pot surprinde poze interesante si memorabile. Grafica pentru panoul foto cu banner o realizam gratuit! Acest panou poate fi folosit cu succes si ca brandwall, presswall si chiar fundal personalizat pentru photo corner, pentru amenajarea unui colt foto.

Dimensiune: 3 x 2 metri

Bonus: 1 pachet cu 20 propsuri party

Livram oriunde in Romania: 1,5 lei/km.

transport gratuit in covasna si brasov.

Contactati-ne pentru detalii!